Demokratian Autopsia: Losing the Concept(s) of Self – but Still Talking

Perjantaina 28.2.2020 klo 19.00

Lauantaina 29.2.2020 klo 19.00

Tiistaina 3.3.2020 klo 19.00

Keskiviikkona 4.3.2020 klo 19.00 

Liput vapaavalintaisesti 10-25 €. Varaa paikkasi etukäteen. 

 

Virtahepojumalan henki valtaa naisen. Joku puhuu merkityksen löytämisestä. En yht’äkkiä ymmärräkään sanoja. Ymmärrän äänten trigonometriaa. Tulevaisuuden ihmisetön horisontti sokaisee korvani. Maailma on hajonnut, kuva on rikki, ihminen on sana sanojen joukossa. Onneksi on toisto.

Toistamme uudestaan ja uudestaan sanoja ja liikkeitä, joissa tunnistamme itsemme ja maailman jossa elämme. Hetkittäin tulemme kuitenkin liikutetuiksi koordinaattiemme ja koodistomme tuolle puolen. Losing the Concept(s) of Self – but Still Talking jäljittää esityksen muodossa hetkiä, joissa kadotamme itsemme ja maailman sen kaltaisina kuin olemme ne mieltäneet. Kunnes taas: puhe jatkuu, liike jatkuu, maailma on entisensä – sitä kuitenkaan enää olematta.

 
Losing the Concept(s) of Self – but Still Talking on Höyhentämöllä vuodesta 2016 toimineen Demokratian Autopsia -työryhmän viimeinen esitys. Teos avaa Höyhentämön 25-juhlavuoden näytäntökauden. Höyhentämö on vuoden alusta luopunut omasta Korkeavuorenkadun näyttämöstään, ja Losing the Concept(s) of Self – but Still Talking on teatterin nomadivaiheen ensimmäinen teos, joka nähdään PerformanceSirkuksen tiloissa Kaapelitehtaalla.
 

 

Demokratian Autopsia on Teemu Päivisen ja Jenni Kokkomäen luotsaama taiteellinen ohjelma Höyhentämöllä. 

TYÖRYHMÄ

Teemu Päivinen, Jenni Kokkomäki, Jonna Lehto, June Horton-White, Gabriele Goria ja Miro Mantere